Wat is er nog meer allemaal te doen op Terschelling.

Terschelling is van alle waddeneilanden het meest veelzijdig. Je kan er wandelen, zwemmen, fietsen, en ook heerlijk scooter rijden. Je hebt er bos, duin en poldergebied. Terschelling heeft een prachtige natuur en je kunt er heerlijk met de wind in de haren het hele eiland verkennen en zo goed als alle dorpjes die het heeft bezoeken. Verder zijn er prachtige musea op het eiland zoals het natuur historisch en het wrakken museum.   Ook kun je gaan uitkijken naar zeehonden op het strand of met de zeehondentochten meegaan die er worden aangeboden op de haven van West- Terschelling.  Je kunt met de scooter via het fietspad dat langs de hoofdweg loopt helemaal naar Oosterend rijden. Onderweg kun je via je verbindingswegen naar de stranden rijden waar je de strandpaviljoens kunt bezoeken.

Hieronder hebben een selectie gemaakt van de activiteiten op Terschelling


1* Strandpaviljoen

Voor een dagje genieten op het strand kun je naar strandpaviljoen west aan Zee gaan. Daar kun je lekker relaxen op de strandhouten loungebanken onder het genot van een flesje wijn en vers gerookte zalm. Daar word namelijk op traditionele wijze makreel en zalm gerookt. Kortom echt een bezoek waardig. Je kan hier komen via de badweg van West. Momenteel is er uit Amerika een nieuwe strand rolstoel met rupsbanden gekomen voor invaliden. Hier mee kan je op het strand rijden bij West aan Zee. Je kunt hiervan gratis gebruik van maken. Vraag binnen naar de mogelijkheden van het gebruik hiervan.

2* Een auto huren op Terschelling

Bij ons kunt u natuurlijk terecht voor een voor een tweewieler. Maar soms is dat niet even praktisch als het regent of als het koud is op dit soms winderige eiland. Dan kunt u bij ons gewoon een auto huren. Wij hebben keuze uit twee verschillende auto's: De Renault Clio en de Seat Ibiza. Ook voor gehandicapten, ouderen of mensen die slecht ter been zijn kan dat een uitkomst zijn. Bel voor de mogelijkheden.

3* Of misschien een Elektrische auto huren?

Wij hebben sinds kort ook de beschikking over een twee tal Elektrische auto's. Deze prachtige witte en duurzame auto's hebben een actieradius van 120 kilometer. Er zijn een aantal laadpalen op het eiland waar je hem kan opladen.

4* Een Suzuki Samurai cabrio huren

In de zomer wanneer het mooi weer is kan het het zelfs in Nederland best warm worden. Daar hebben wij iets leuks voor in de aanbieding. De Suzuki Samurai cabrio. Een heerlijk open cabrio autootje met ruimte voor vier personen. Let op! je mag er enkel mee op de autowegen komen in de zomer. In de winter is het ook mogelijk om mee op het strand te rijden in combinatie met de Jeep safari's die we doen. Meer hierover hieronder.

5* Zeehondentochten met snelle rubberboot.

Vaar nu met een snelle rubberboot naar de zeehonden op de Engelschehoek naast Terschelling, boek bij i like terschelling

 

7* Camping Terschelling

De leukste jeugdcamping van Terschelling is natuurlijk de Camping appelhof. Deze camping staat bekend om zijn feest sfeer en de goede nachtrust (grapje). Alles heb je hier bij de hand, zoals een snackbar en een eigen discotheek. Hier kan je je kinderen nog veilig heen sturen in plaats van de buitenlandse feest bestemmingen.

8* Leuke dingen doen op Terschelling?

Wilt u iets leuks doen met het gezin en familie? Dan kunt u contact opnemen met 'i Like Terschelling'. Dit is een boekings kantoor die van alles voor u kunt organiseren en boeken. Van blo-kart en sportvissen. etc etc.