Hieronder kun je een scooter uitkiezen.


Let op: De scooter staat pas gereserveerd als er betaald is. Breekt u de betaling af, dan ontvangt u wel een reserveringsbevestiging, maar vervalt deze na 24 uur. Wanneer de betaling niet lukt, neem dan contact met ons op dan kunnen we het oplossen.

Hierboven kun je een scooter selecteren. Als je langer wilt huren kan dat ook, dan mag je de scooter 's nachts ook meenemen. uiteraard in overleg of dit mogelijk is. Let op!: Dit geld niet voor jongeren die op een jeugd camping zitten. 

Zodra de huur is betaald staat de scooter gereserveerd. Is er niet betaald, dan vervalt de reservering na 24 uur. Als je je gereserveerde scooter wilt ophalen bel dan altijd even een half uurtje van te voren. Dan zorgen wij dat de gehuurde scooter voor je klaar staat. De middag kunt u niet vooraf reserveren. Dit is voor vrije aanloop. Wilt u zeker zijn van een scooter dan kunt u de scooter voor de hele dag reserveren. Dit kan direct hierboven online. Ook als u voor meerdere dagen een scooter wilt huren is dit mogelijk.