Huurinformatie huren scooter op Terschelling


Bij ons kunt u mooie elektrische e-scooters e  fat bikes huren in diverse kleuren en soorten. Hierboven in het keuzemenu kunt u kiezen welke soort u wilt huren tijdens u verblijf op Terschelling. Nadat u uw keuze gemaakt heeft kunt u kiezen welke datum en voor hoeveel dagen u wilt reserveren. Je mag bij ons met 2 personen op een snorscooter rijden, en dat zolang degene die stuurt in bezit is van een rijbewijs.  Let op! Hij staat pas voor u klaar als de reservering is betaald. Als u bij ons gereserveerd heeft doe ons dan even een belletje een kwartier van te voren voordat u uw voertuig bij ons komt ophalen of wanneer u aankomt.

 

Dan kunnen we rekening houden met u komst en zorgen dat uw voertuig getankt en wel voor u klaar staat. Ons adres is verlengde Boomstraat 7 in West Terschelling. denk om uw rijbewijs, dit heeft u nodig voor het huren van een scooter bij ons.

Schade maken aan onze voertuigen


Al onze voertuigen zijn W.A. verzekerd. Dat wil zeggen dat alle schade die je toebrengt aan anderen verzekerd is. Alle schade die je zelf maakt aan onze voertuigen, zoals onderuit glijden, laten vallen en op je vrienden botsen etc. Moet je net als thuis met je eigen voertuig zelf betalen. Wij berekenen de schade en die moet u op dezelfde dag nog aan ons betalen aan de bali.

Waar mag je wel en niet rijden over het eiland


 

 

Op de paden met het rechthoekige blauwe bord fietspad is het toegestaan om met de Elektrische scooter of fatbike te rijden.

Huurtijden


Een dag is onbeperkt rijgenot! Vanaf de ochtend tot begin van de avond. Bijvoorbeeld van 09:00 uur (11:00 op zondag) tot 18:00 uur.

 

Elke dag dat je een scooter of fiets gebruikt betaal je een dag huur. 

 

Huur je de scooter of fiets meerder dagen huurt mag je hem s'avonds bij je houden. 

 

Met de scooter 's of fietsen s´avonds naar een restaurant? Wij zijn flexibel. In overleg kunnen we afspreken hoe laat u de scooter wilt terug brengen. 

 

Voor het huren van een scooter dient u 16 jaar of ouder te zijn en in het bezit te zijn van een geldig scootercertificaat of rijbewijs.

Huren is toegestaan vanaf 16 jaar!

Voor de fatbikes is geen rijbewijs nodig! en al vanaf 12 jaar beschikbaar.

 

Wat kost het huren van een scooter?


U kunt bij ons een scooter huren voor slechts €35,- per dag. Wanneer u in de middag bedenkt eentje te gaan huren, hebben wij vanaf 14:00 uur een last-minute prijs voor €25,- tot 18:00 uur. Dit kan je niet reserveren.

 

 Betaling is vooraf online wanneer u online of telefonisch reserveert (iDeal of Paypal). Huurt u ter plaatse bij onze vestiging op West - Terschelling dan kunt u zowel contant als met de PIN de gehuurde of gereserveerde scooter betalen.    

 

Jonger dan 20 jaar? Wij vragen dan om een borg van €25,-. Deze krijg je terug wanneer de gehuurde scooter in goede staat is teruggebracht.     

                

Elektrische scooter, hele dag voor €35,00 26 AH accu en €45,00 voor de 42AH accu scooter    

 

Sinds 1 januari 2023 is het verplicht een helm te dragen, deze hebben we op voorraad en krijgt u gratis mee wanneer u bij ons een scooter huurt. Ook voor de bijrijder krijgt u een extra helm mee. 

 

Ervaar het eiland zelf en kom huren op het mooiste eiland van Friesland.

Uw gehuurde voertuig annuleren?


Mocht uw bezoek onverhoopt niet door kunnen gaan op wat voor reden dan ook. Dan zijn dit onze annulering voorwaarden. 

* tot 7 dagen voor de huurdatum is annuleren mogelijk. De kosten zijn dan 10% van de huursom, met een een minimum van €15 euro. 

* binnen 6 dagen voor de huur datum krijgt u 50% retour. 

* Als u 1 dag van te voren (of op de huurdatum zelf) annuleert is teruggave niet mogelijk.

Wat moet ik meenemen naar de verhuur.


* Geldig bromfietscertificaat en/of auto rijbewijs meenemen naar onze locatie. 

* Voor het huren van een fat bike is geen rijbewijs nodig.

* Borg van € 25,-, indien je jonger bent dan 20 dien je borg te betalen. Dat krijg je gewoon terug nadat je het voertuig weer netjes ingeleverd hebt. 

* De huursom (wanneer niet online geboekt) en brandstofkosten     

 

Geopend / bereikbaar: maandag tot en met zaterdag vanaf 09:00 uur. Zondag vanaf 11:00 uur en sluiten dan rond 18:00. Na sluitingstijd kunt u WhatsApp contact opnemen met 06-46875904. Buitenom de zomervakantie zijn wij op afspraak geopend. Laat minimaal een half uurtje voor aankomst weten dat u er aan komt, dan zijn wij op tijd voor u aanwezig.

Scooter pech? Bel ons en wij helpen u weer op weg.

Mocht u tijdens het rijden over Terschelling onverhoopt stranden? Geen nood, bel ons en wij helpen u snel weer op weg. 

Ga tijdens pech niet zelf aan onze voertuigen knutselen.