Huurinformatie huren scooter op Terschelling


Bij ons kunt u mooie viertakt snorscooters en E-Choppers en elektrische e-scooters huren in diverse kleuren en soorten. Hierboven in het keuzemenu kunt u kiezen welke soort u wilt huren tijdens u verblijf op Terschelling. Nadat u uw keuze gemaakt heeft kunt u kiezen welke datum en voor hoeveel dagen u wilt reserveren. Je mag bij ons met 2 personen op een snorscooter rijden, (niet aan te raden op de E-Chopper en Elektrische scooter) en dat zolang degene die stuurt in bezit is van een rijbewijs.  Let op! Hij staat pas voor u klaar als de reservering is betaald. Als u bij ons gereserveerd heeft doe ons dan even een belletje een kwartier van te voren voordat u uw voertuig bij ons komt ophalen of wanneer u aankomt.

 

Dan kunnen we rekening houden met u komst en zorgen dat uw voertuig getankt en wel voor u klaar staat. Ons adres is verlengde Boomstraat 7 in West Terschelling. denk om uw rijbewijs, dit heeft u nodig voor het huren van een scooter bij ons.

Schade maken aan onze voeruigen


Al onze voertuigen zijn W.A. verzekerd. Dat wil zeggen dat alle schade die je toebrengt aan anderen verzekerd is. Alle schade die je zelf maakt aan onze voertuigen, zoals onderuit glijden, laten vallen en op je vrienden botsen etc. Moet je net als thuis met je eigen voertuig zelf betalen. Wij berekenen de schade en die moet u op dezelfde dag nog aan ons betalen aan de bali.

waar mag je wel en niet rijden over het eiland


 

 

Op de paden met het rechthoekige blauwe bord fietspad is het alleen toegestaan om met de Elektrische scooter of Chopper te rijden.

 

Op de paden met het ronde blauwe bord mag je met de benzine snorscooters rijden op de fietspaden.

Huurtijden


Een dag is onbeperkt rijgenot! Vanaf de ochtend tot begin van de avond. Bijvoorbeeld van 09:00 uur tot 18:00 uur. Wilt u korter van een scooter gebruik maken? Dat kan. Wij verhuren ook alleen voor de middag, ook op zondag! De middag is vooraf niet te reserveren, dit is voor vrije aanloop als zijnde een Last-Minute prijs. 

Met de scooter 's avonds naar een restaurant? Wij zijn flexibel. In overleg kunnen we afspreken hoe laat u de scooter wilt terug brengen. Voor het huren dient u 16 jaar of ouder te zijn en in het bezit te zijn van een geldig scootercertificaat of rijbewijs.

Huren is toegestaan vanaf 16 jaar!

Als je de scooter voor meerdere dagen huurt mag je hem ook in de nacht bij je houden. Dus wel netjes en veilig stallen

Wat kost het huren van een scooter?


U kunt bij ons een scooter huren voor slechts €35,- per dag. Wanneer u in de middag bedenkt eentje te gaan huren, hebben wij vanaf 14:00 uur een last-minute prijs voor €25,- tot 18:00 uur.  Betaling is vooraf online wanneer u online of telefonisch reserveert (iDeal of Paypal). Huurt u ter plaatse bij onze vestiging op West - Terschelling dan kunt u zowel contant als met de PIN de gehuurde of gereserveerde scooter betalen.    

 

Jonger dan 20 jaar? Wij vragen dan om een borg van €25,-. Deze krijg je terug wanneer de gehuurde scooter in goede staat is teruggebracht.     

 

Ook wordt er €12,50 brandstof gerekend. U krijgt de scooter met een volle tank mee. U kunt ervoor kiezen om hem wel of niet af te tanken. Wanneer u de scooter vol getankt terug brengt, krijgt u het brandstof geld retour op vertoon van de tank bon.    

 

Kymco Agility, hele dag is € 35,-   Middag is €25,- (alleen op vrije aanloop te huren, vanaf 14:00 uur)    

Kymco Like, hele dag is € 35,-     

Elektrische Chopper, per dag €35,-    

Elektrische scooter, hele dag voor €35,00 26 AH accu en €45,00 voor de 42AH accu scooter    

 

Ervaar het eiland zelf en kom huren op het mooiste eiland van Friesland.

Uw gehuurde voertuig annuleren?


Mocht uw bezoek onverhoopt niet door kunnen gaan op wat voor reden dan ook. Dan zijn dit onze annulering voorwaarden. 

* tot 3 dagen voor de huurdatum is annuleren kosteloos. 

* binnen 2 dagen voor de huur datum krijgt u 50% retour. 

* Als u 1 dag van te voren (of op de huurdatum zelf) annuleert is teruggave niet mogelijk.

Wat moet ik meenemen naar de verhuur.


* Geldig bromfietscertificaat en/of auto rijbewijs meenemen naar onze locatie. 

* Borg van € 25,-, indien je jonger bent dan 20 dien je borg te betalen. Dat krijg je gewoon terug nadat je het voertuig weer netjes ingeleverd hebt. 

* De huursom (wanneer niet online geboekt) en brandstofkosten     

 

Geopend / bereikbaar: maandag tot en met zaterdag vanaf 09:00 uur. Zondag vanaf 10:00 uur en sluiten dan rond 18:00. Na sluitingstijd kunt u WhatsApp contact opnemen met 06-46875904. Buitenom de zomervakantie zijn wij op afspraak geopend. Laat minimaal een half uurtje voor aankomst weten dat u er aan komt, dan zijn wij op tijd voor u aanwezig.

Scooter pech? Bel ons en wij helpen u weer op weg.

Mocht u tijdens het rijden over Terschelling onverhoopt stranden? Geen nood, bel ons en wij helpen u snel weer op weg. 

Ga tijdens pech niet zelf aan onze voertuigen knutselen.